aşkın sanal halleri



Yazarı :Canan Tan
Yayın evi :Altın Kitaplar
Sayfa sayısı : 206
ISBN : 9789752112056
Baskı tarihi :Şubat 2010

Alev gibidir SANAL AŞKLAR...
Elini yaklaştırdığında ısıtır.
Ortasına atarsan kendini...
Yanarsın,kavrulursun!

İşin sırrı ayarı tutturmakta.
Nerde duracağını bilmekte...
Ki...ateşlerde yanmayasın...

Yukarıdaki dizeler kitabın ilk sayfasından.Kitapta değişik hikayelerle tanışıyoruz.Sadece bir tek hikayenin kahramanlarının gerçekliği belirtilmiş olsada;benim inancım diğer hikaye kahramanlarının da gerçek olduğu.Ya yazar taraflardan birini oynamış veya yaşanmış hikayeleri derlemiş.
DOKUNUŞ,
Kocası Demir'in zamansız ölümünden çok kısa süre sonra bilgisayarına bir sebeple girmesi gerektiğinde ,kendisine ihanet etmediği halde yaşadığı aşkı öğrenen ve yas tutmayı bırakan Nazlı.
ALEV ALEV,
Eşiyle birlikte kafa dinlemek ve yaratıcılık arttırmak için alınan Karadeniz evinde,Alpay'la tanışan senarist Alev.İlişkilerini gerçek hayata dönüştürmek istediğinde fark ediyor ki Alpay aslında sadece sanaldaki aşka aşık.Üç yıla yayılan bu sanal aşk şu satırlarla bitiyor:
Sahi...Sevgili miydik biz?
Gözlerimiz buluşmadan,ellerimiz birbirine değmeden...yalnızca yüreklerimizle,özürlü,kırık dökük bir sevdayı paylaşmış mıydık kendimizce?
Var mıydı öyle birisi gerçekten?
Yaşamış mıydık bütün bunları?
Bilemiyorum...



GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ!
Ahter Kalenderoğlu hanımefendi ile Nurullah Kadızade arasındaki mektuplarda başlayan ve Msn devreye girince biten ,aslında aşk da olmayan bir şey.
ALIŞMA BANA,
Beni en çok etkileyen bu hikaye oldu.Aslında kadın olan ama can sıkıntısını gidermeye uğraşırken başka bir kadını;eğitimli bir eğitimciyi,eşi ile evliliklerindeki sıradanlık ve aşkı kaybediş yüzünden arayışta olan bir kadını ,Nursel'i erkek rolünde kendine aşık eden Ayhan'ı tanıyoruz.En iyi sohbet arkadaşını yitirmemek uğruna devam ettirdiği bu aldatmaca ne zaman ki Nursel aşkını itiraf edip gemilerini yakmaya hazır hale geliyor,o zaman bitiyor işte.
DOLUNAY,
Grup e-mailleri deyip geçmeyin.Bu kanalda başlayan bir mailleşme zincirinin pervasızca edilen bir evlilik teklifiyle son bulmasına tanık oluyoruz Bora ve Berna arasında.Eğer gerçekse evliliğin şu anda ne durumda olduğunu öğrenmeyi çok isterdim.
KİMSİN SEN,
Share on Google Plus

About Sis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder